Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobno planinarenje

ŠEST DANA NAKON VJENČANJA Suprugu mu pred očima ubio grom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijatelji para tuguju, a suprug poginule Kathleen pušten je na kućnu njegu.

Kathleen Bartlett iz Denvera poginula je od udara groma na planinama Colorada, samo šest dana nakon što se udala za 32-godišnjeg Ryana Pociusa, javlja Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvor života Ovakvo što nije se dogodilo nikada u povijesti: Vlada proglasila redukciju zbog nedostatka vode u rijeci o kojoj ovisi 40 milijuna ljudi Slika nije dostupna Užas u Coloradu VIDEO Sa slomljenom rukom zapomagala u ćeliji, a policajci gledali video uhićenja i smijali se: "Sad će kvrcnuti, čuješ li..."

Novopečeni mladenci slavili su vjenčanje u prirodi, a grom koji je pogodio 31-godišnju Kathleen ubio ju je odmah na mjestu, dok je njezinog supruga ozlijedio. On je nakon dva dana pušten na kućnu njegu. Prijatelji para tuguju.

'Bila je toliko zaljubljena i sretna, i ne mogu zamisliti njegovu bol trenutačno', rekla je jedna prijateljica za američke medije.

PROŽIVJELA JE NOĆNU MORU U prijenosu uživo gledala kako joj sina napada morski pas

Par se upoznao jedno kišno poslijepodne kada je Kathleen radila kao konobarica, a prijatelji kažu da su oboje, prije nego što su se zaljubili, tvrdili da se 'nikad neće ženiti'.

Sami su na jednoj stranici za buduće mladence napisali: 'Na kraju smo shvatili da imamo puno više zajedničkog nego što smo ikad mislili, a oboje volimo filmove za djecu, sarkazam i jogu. Brzo smo shvatili da smo pronašli pravu osobu. Samo šest mjeseci nakon što smo službeno prohodali našli smo se zaručeni, i sve ostalo je povijest', napisali su tada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene