Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CNN OTPUSTIO KATHY GRIFFIN

Poznata komičarka dobila otkaz zbog fotografije s Trumpovom glavom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka tv-mreža CNN u srijedu je otpustila komičarku Kathy Griffin zbog fotografije na kojoj drži za kosu nešto što nalikuje odsječenoj, krvavoj glavi američkoga predsjednika Donalda Trumpa.

Kathy Griffin (56), koja je bila voditeljica CNN-ova novogodišnjeg programa u proteklih deset godina, ispričala se zbog sporne fotografije te kazala da je zamolila fotografa Tylera Shieldsa da je ukloni s interneta, no to nije bilo dovoljno da zadrži posao na CNN-u.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Slika nije dostupna Slavna komičarka u suzama Obratila joj se i tajna služba: ''Predsjednik SAD-a osobno pokušava zauvijek uništiti moj život''

"Ja sam komičarka... Pomičem granice, prelazim ih... priznajem, otišla sam predaleko. Fotografija je iznimno uznemirujuća. Duboko se ispričavam", kazala je Griffin. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

"CNN je raskinuo ugovor s Griffin o njezinu novogodišnjem angažmanu", tweetala je služba za komunikacije američke TV-mreže, prethodno ocijenivši fotografiju "uvredljivom i odvratnom".

Donald Trump je ranije tijekom dana komičarki poručio da je "treba biti sram" zbog fotografije, uz napomenu da je njegovoj djeci, osobito jedanaestogodišnjem sinu Barronu, iznimno teško zbog takvog "bolesnog" prizora.

I prva dama je kritizirala "uznemirujuću fotografiju kao majka, supruga i ljudsko biće", dovodeći u pitanje mentalno zdravlje komičarke.

Kathy Griffin dvaput je nagrađena "Emmyjem" za reality show "My Life on the D-List".

Fotografija je izazvala burne reakcije, a brojni su korisnici društvenih mreža zatražili uhićenje Griffin. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene