Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska kao obećana zemlja

Američki TV voditelji: 'I ja želim postati Hrvat!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O potezu hrvatske Vlade da oprosti dugove siromašnim građanima do sada su pisali i javljali brojni svjetski mediji, a na duhovit način prokomentirali su ga i na američkoj televiziji CNBC.

Jedan od voditelja emisije CNBC-a 'The power rundown', Tyler Mathisen, kazao je kako se, eto, onda dobrovoljno prijavljuje postati Hrvat jer i on ima dugove kojih bi se tako volio riješiti.

'E, al onda bi trebao dobrovoljno pristati i na smanjene svojih mjesečnih primanja i to na samo 184 dolara (1250 kuna)', odgovorio mu je suvoditelj Robert Frank.

Pročitajte i ovo Novi studio Dnevnika Nove TV najgledaniji dnevnik Dnevnik Nove TV večeras u novom terminu iz novog studija Slika nije dostupna Iskreno progovorila VIDEO Žena koja je s antiratnim transparentom upala usred prijenosa uživo na ruskoj televiziji je - TV urednica: "Pretvorili smo Ruse u zombije"



To je Mathisena već malo pokolebalo u ideji koja mu se na prvu učinila dobrom - da postane Hrvat.

'Prvi put se Vlada angažirala na ovakvom projektu'

Voditelji su zaključili kako će ovakvih i slični populističkih poteza biti sve više u Europi - od Grčke, Španjolske i Hrvatske - ali u i da su oni kratkog daha te da od njih na kraju koristi imaju samo političari.

Ipak, i voditelji CNBC-a prisjetili su se kako su i Amerikancima u vrijeme ekonomske krize opraštani neki dugovi, a država je, primjerice, plaćala bankama da otpišu građanima hipoteke na nekretnine.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene