Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlozi još nisu utvrđeni

Čimpanza napala i teško ozlijedila ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čimpanza, inače poznata po pojavljivanju u televizijskim reklamama, morala je biti uspavana nakon što je teško ozlijedila jednu ženu i napala dva policajca.

80 kg teška čimpazna napala je prijateljicu vlasnice Sandre Herold koja je zabila nož u svojeg ljubimca očajnički pokušavajući zaustaviti njegovo nasilno ponašanje. Žena je završila u bolnici s teškim ozlijedama i velikim gubitkom krvi.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Ostavivši žrtvu teško ozlijeđenu pobiješnjela čimpanza po imenu Travis, napala je policajce koji su se sklonili u službeno vozilo. No Travis je uspio otovoriti vrata automobila i ući unutra nakon čega su policajci bili prisiljeni zapucati. Izjavili su kako nisu znali da je čimpanza napala prijateljicu vlasnice dok je izlazila iz svojeg automobila.

'Vlasnica je čimpanzi zadala nekoliko uboda nožem u nastojanju da spasi svoju prijateljicu koja je bila brutalno napadnuta', stoji u policijskom izvješću. Čimpanza Travis preminula je u bolnici od ozlijeda. Pretpostavlja se da je čimpanza, koja je inače patila od bolesti limfnih čvorova, promijenila ponašanje zbog lijeka kojeg je uzimala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene