Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šesti po redu

Christchurch zatresla dva nova potresa, napetost u gradu velika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novozelandski grad Christchurch pogodila su dva nova potresa, jedan magnitude 5.0 stupnjeva po Richteru. Taj grad, podsjetimo, pretrpio je veliku štetu 22. veljače nakon snažnog i plitkog potresa jačine 6,3 stupnjeva po Richteru.

Potres se dogodio u 9:09 sati po lokalnom vremenu, a iako nije uzrokovao veće štete, podigao je razinu napetosti u tom gradu, prenosi BBC. Potres je pogodio područje 22 kilometra zapadno od Christchurcha i na dubini od samo tri kilometra, izvijestila je Američka geodetska služba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OTPUSTIO ODVJETNIKA Monstruozni ubojica s Novog Zelanda postao - meta. Članovi bande mu poručili: ''Imamo i mi prijatelje unutra'' Abdul Aziz svojim je hrabrim činom spriječio još veći masakr (Screenshot: AP) "Svatko bi to učinio na mojem mjestu" On je heroj Novog Zelanda: Svojim je hrabrim činom otjerao ubojicu i spriječio još veći masakr

Police u mnogim dućanima i trgovinama tresle su se tako da je roba popadala s njih, no veće štete nisu zabilježene. 'Prvi udar je bio dosta snažan', rekao je Jo Edmond, djelatnik jedne trgovine u tom gradu.

Novozelandski mediji prenose kako je to šesti jaki potres na tom području od potresa jačine 7,1 stupanj, koji se dogodio prošlog listopada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene