Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzda se u Krista

Chavez: Isus će intervenirati kako bi me izliječio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez koji se nalazi u Havani na liječenju karcinoma, izjavio je da će mu teraprija biti uspješna zahvaljujući pomoći Isusa Krista.

"To je kao ugovor s Isusom Kristom, koji nije mrtav već je uskrsnuo. On će intervenirati kako bi ovo liječenje bilo uspješno i kako bih ja mogao krenuti dalje u budućnost", rekao je Chavez na 15-minutnoj video poruci koju je objavila većina medija u Venezueli.

Pročitajte i ovo Isus Krist s dvojicom učenika Praznik u mnogim državama Uskrsni je ponedjeljak: Znate li što se danas obilježava? Kuba gasi javnu rasvjetu usred sve teže energetske krize Sve teže i teže Kriza ih natjerala na očajne poteze: Nedostaje goriva, a sad su isključili i javnu rasvjetu

>> Po preporuci liječnika Chavez odustao od summita

Chavez je u telefonskom obraćanju u ponedjeljak rekao da se planira u četvrtak vratiti u domovinu, čime je okončao tišinu dulju od tjedan dana tijekom koje su kolale alarmantne glasine o njegovom zdravstvenom stanju.

Chavez se od sredine travnja nalazi na Kubi, gdje je ponovno bio na zračenju kao dijelu terapije u borbi protiv recidiva raka. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene