Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Četvrto uhićenje zbog napada u Bombaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijska je policija u okviru istrage o bombaškim napadima u Bombaju, u kojima je 11. srpnja poginulo 180 ljudi, uhitila četvrtog osumnjičenog.

Liječnik Tanvir Ansari službeno je uhićen u nedjelju navečer nakon višednevnog ispitivanja o eksplozijama u vlakovima i željezničkim postajama u Bombaju i njegovom predgrađu.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Prema policiji, Ansari pripada islamističkoj ekstremističkoj skupini Lashkar-e-Taiba sa sjedištem u Pakistanu, poznatoj kao odgovornom za više napada u Indiji. Ansari se sumnjiči da je u Pakistanu obučavan za izradu eksploziva. Očekuje se kako će se već danas tijekom dana pojaviti pred sudom. 

U petak je indijska policija objavila prva tri uhićenja vezana uz
napade u Bombaju. Odbila je reći radi li se o značajnijem napretku u istrazi, ali je potvrdila kako ima "definitivne dokaze" o povezanosti troje uhićenih s "terorističkim skupinama".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene