Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Teksasu

Četvoro mrtvih na proslavi američkih ratnih veterana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri osobe poginule su u naletu teretnog vlaka na prikolicu s odlikovanim američkim ratnim veteranima iz Iraka i Afganistana tijekom svečanosti u njihovu čast, a istražitelji u petak pretražuju olupinu u gradu Midlandu u Teksasu kako bi utvrdili uzrok te teške nesreće.

Još 16 osoba ozlijeđeno je na prvoj od nekoliko svečanosti planiranih preko vikenda kojima su građani željeli iskazati zahvalnost časnicima što su se vratili iz Iraka i Afganistana.

Umjesto toga, u petak je održana molitvena služba, a za subotu navečer je organizirano bdijenje uz svijeće.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

>> Pakistan oslobodio talibane radi afganistanskog pomirenja

Policija je objavila da su poginuli mornarički časnik Gary Stouffer (37), bojnik Lawrence Boivin (47), bojnik William Lubbers (43) i vodnik Joshua Michael (34).

Stouffer je bio aktivni časnik, a ostala trojica umirovljeni.

Nesreća se dogodila kada su dvije prikolice s veteranima, od kojih su neki bili teško ranjeni u Iraku i Afganistanu, prelazile prugu tijekom parade nazvane "Hunt for Heroes" (Lov na heroje). (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene