Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pamplona

VIDEO: Četvero ozlijeđenih u utrci bikova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petoj utrci bikova prigodom tradicionalne proslave San Fermina u Pamploni, na sjeveru Španjolske, ozlijeđene su četiri osobe od kojih je jedna nabodena na bikov rog, objavila je regionalna vlada Navarre.

Tri od četiri trkača imaju ‘lakše’ ozljede ali su liječnici ‘rezervirani’ kad se radi o prognozi za preostalog trkača, piše na Internet stranici regionalnih vlasti. Troje ozlijeđenih su Španjolci. Četvrti je 23-godišnji Kanađanin.

Pročitajte i ovo Utrka Holjevka Tradicionalna utrka Holjevka zatvara promet dijelom Zagreba: Pogledajte alternativne pravce Slika nije dostupna Razderao im noge Izazivali sreću: Bik se odvojio od skupine i dvojicu nabio na rog

Španjolac od 37 godina, rodom iz Pamplone i iskusni trkač na utrkama s bikovima, dobio je ubod roga u desno bedro, ali rana nije teška. Svi ostali imaju uglavnom lakše ozljede zadobivene padom tijekom utrke s bikovima.

Radilo se o petoj od ukupno osam utrka tijekom proslava koje završavaju 14. srpnja. Od 1911. godine u utrkama je poginulo 15 osoba. Prošle godine poginuo je 27-godišnji Španjolac, proboden u vrat. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene