Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula i majka s djetetom

Četvero mrtvih: Sin grčkog milijardera vozio 200 km/h i zabio se u parkirani automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin grčkog milijardera Apostolosa Vakakisa vozio je unajmljeni Porsche 200 kilometara na sat i izgubio kontrolu nad vozilom dok je silazio s autoceste.

24-godišnji George Vakakis zabio se u nedjelju unajmljenim Porscheom brzinom od 200 kilometara na sat u Hondu Civic parkiranu na odmorištu uz autocestiu Atena - Lamia. Od siline udarca oba su vozila udarila u zgradu i eksplodirala.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U sudaru s automobilom poginuo motociklist

Poginule su 4 osobe - Vakakis, njegov 24-godišnji suputnik Andreas Georgakopoulos koji nije bio vezan pa je proletio kroz vjetrobransko staklo, te 33-godišnja žena i njezin 3-godišnji sin koji su se nalazili u parkiranoj Hondi Civic, javlja LamiaReport.

"Bilo je prestrašno. Ta je obitelj čekala na parkiralištu", kazao je jedan od očevidaca.

41-godišnji otac poginulog dječaka, koji je za vrijeme sudara bio u odmorištu na WC-u, istrčao je iz zgrade kada je čuo udarac. Na snimci sigurnosne kamere se vidi kako bespomoćno gleda u mjesto nesreće.

George Vakakis je sin grčkog tajkuna Apostolosa Vakakisa, vlasnika lanca trgovina za djecu Jumbo. Osim u Grčkoj Vakakis ima trgovine i diljem Bugarske, Srbije, rumunjske, Cipra, Kosova, Albanije i Makedonije.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene