Obavijesti Video Pretražite Navigacija
20 osoba na liječenju

Četiri osobe umrle od legionarske bolesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od plućne infekcije koju uzrokuje bakterija Legionella umrlo je još dvoje ljudi danas ujutro. U bolnici je još 20 oboljelih osoba na liječenju.

U epidemiji legionarske bolesti na sjeveroistoku Španjolske umrle su četiri osobe, objavile su u četvrtak medicinske službe Katalonije pošto je tijekom jutra umrlo dvoje oboljelih u dobi od 84 i 86 godina.

Pročitajte i ovo Madrid Kriza stanovanja Izdali su više od 5000 zlatnih viza, a sad će ih ukinuti: ''Gotovo je nemoguće pronaći pristojan smještaj'' Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

U katalonskom gradu Sabadellu od početka epidemije 5. rujna zarazilo se 28 osoba, objavio je regionalni zdravstveni centar.

Prva dva smrtna slučaja dogodila su se u utorak.

Legionarska bolest u Qebecu odnijela živote 10 ljudi!

U četvrtak ujutro umrle su dvije osobe koje su patile od teškog oblika bolesti, objavile su zdravstvene službe, dodajući da je na liječenju u bolnici još 20 osoba.

Legionarska bolest je infekcija pluća koju uzrokuje bakterija Legionella. Bolest nije zarazna, ali može se prenijeti vodom i rashladnim uređajima.

Zdravstvene službe još nisu utvrdile izvor epidemije, a čekaju se rezultati analiza. (HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene