Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen i susjed

Čekićem nasrnuo na bivšu ljubavnicu, ubio joj supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska policija traga za 25-godišnjim Karoljem Šilijem koji je u nedjelju ujutro ubio 42-godišnjeg susjeda Đ.B. i teško ozlijedio njegovu nevjenčanu suprugu, 29-godišnju T.B. s kojom je ranije bio u vezi. Ozlijeđen je i njihov susjed koji je paru pokušao pomoći da se obrane od ljubomornog ubojice.

Đerđ Balzam je ubijen s više uboda nožem, a 29-godišnja žena je prevezena u novosadsku bolnicu s teškim ozljedama na glavi i tijelu i liječnici se još bore za njezin život. 48-godišnji susjed je srećom, izvan životne opasnosti. 25-godišnjak je nakon mahnitog pohoda pobjegao iz grada i od tada mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je motiv ljubomora jer je Tinde ranije bila s njim u vezi, piše Blic.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Umalo krvavi ljubavni trokut Ljubavnici pokušali ubiti supruga ručnom bombom Slika nije dostupna 'Moja dva života' Žena čija su ubojstva šokirala Austriju: 'Uzela sam sinove dvjema majkama'

'Zalijevao sam vrt i u susjednom dvorištu sam ugledao muškarca s tesarskim čekićem u ruci. Pitao sam ga što radi tu, a on mi je gestikulirao da šutim. Bilo mi je sumnjivo, pa sam izašao na ulicu da dočekam Đerđa koji je bio u trgovini. Rekao sam mu da je neki čovjek kod njega i zajedno smo ušli u kuću. U kuhinji smo u lokvi krvi našli Tinde. On me zamolio da odem do kuće i pozovem policiju. To sam i učinio i odmah sam se vratio. Tad sam vidio kako Karolj ubada nožem Đerđa. Okrenuo sam se i uzeo lopatu koja je tu stajala i udario ga po glavi, no nije pao već se okrenuo prema meni i zario mi nož u lijevu stranu grudi. Uspio sam ga još jednom udariti lopatom nakon čega je pobjegao. Kada je stigla Hitna pomoć za Đerđa je već bilo prekasno a Tinde je imala dvije-tri rane na glavi od tesarskog čekića i nekoliko uboda nožem po tijelu. Oboje smo prebačeni u bolnicu, ali mene su brzo pustili kući', ispričao je kronologiju cijelog događaja susjed Mikloš Tot.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene