Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Castro se 'sporo oporavlja, ali se dobro drži'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kubanski predsjednik Fidel Castro "sporo se oporavlja, ali se dobro drži", izjavio je direktor Međunarodnog medicinskog centra na Kubi Rodrigo Alvarez, u prigodi posjeta Nikaragvi.

Castro pati od "krvarenja probavnog sustava koje se zakompliciralo, zbog čega se sporo oporavlja, ali se dobro drži", rekao je Alvarez za dnevni list El Nuevo Diario.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kongres stranke Kraj jedne ere: Raul Castro odlazi u mirovinu, vodstvo predaje mlađoj generaciji Slika nije dostupna Najmodernija tvornica pršuta Stvarno je dobro: Pogledajte kako nastaje vrhunska slavonska delicija

Kako navodi Alvarez, liječnici su preporučili Castru da "ne žuri s povratkom, jer je bolje imati Fidela koji se bavi razmišljanjima nego da trči na sve strane".

Kubanski liječnik, jedan od najuglednijih svjetskih ortopeda odbacio je mogućnost da Castro boluje od raka. Ocijenio je da je riječ o glasinama koje širi Washington.

Otkako je prije 15 mjeseci zbog bolesti morao predati ovlasti bratu Raulu, Castro uglavnom objavljuje svoja "razmišljanja" u vladinim glasilima na komunističkom otoku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene