Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi Obama?

Carl Lewis ulazi u politiku: Natječem se da bih pobijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao što su američki mediji i najavili dan ranije, jedan od najtrofejnijih atletičara svih vremena Carl Lewis potvrdio je svoj ulazak u politiku.

Osvajač devet zlatnih olimpijskih medalja bit će kandidat Demokratske stranke na izborima za Senat u osmom okrugu američke države New Jersey.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret izborima Ogroman broj građana osjeća se napušteno: Ekstremni desničari znaju kako profitirati na njima Ivan Malenica - 1 Borba za glasove Režu vrpce, otvaraju zgrade, radove... Razletjeli su se na sve strane: Jedna je stvar i više nego jasna

'Kao što možete vidjeti u mome životopisu, kad se natječem, natječem se da bih pobijedio', poručio je Lewis. Manirom pravog političara, Lewis je poslao nekoliko uobičajenih poruka, najavivši da će uvijek glasovati prema vlastitoj savjesti nakon što sagleda problem.

No, i prije nego što je ozbiljno zakoračio u politiku, nekadašnji sprinter i skakač u dalj je osjetio na vlastitoj koži što znači politika. Odmah nakon njegove konferencije za novinare, oglasio se glasnogovornik sadašnje predstavnice osmog okruga, republikanke Dawn Addiego.

'Svi znamo da je Carl Lewis bio veliki atletičar. Ali, nakon pola sata njegove konferencije za novinare, ne znamo ništa o njegovim političkim idejama', izjavio je Chris Russell.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene