Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Izvukao osigurač

Eksplozija u sudnici: Policajac aktivirao ručnu bombu, poslao sebe i još dvoje u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Isprva se mislilo da je riječ o terorističkom napadu.

Ukoliko je za vjerovati onom što prenosi Daily Pakistan, tri osobe su ozlijeđene nakon što je u ponedjeljak u Karachiju eksplodirala ručna bomba na specijalnom antiterorističkom sudu.

Pročitajte i ovo Ruski i kineski ministar vanjskih poslova Strateško partnerstvo Dvije velesile ojačale veze: "Nastavljamo suradnju..." Ilustracija U Siriji Ubijen osnivač Al-Nusre: Najprije ga je pozdravio, a onda...

Navedeni portal ističe da je do incidenta došlo nehotice, odnosno nakon što je sudac zamolio istražitelja da mu pokaže kako funkcioniraju te eksplozivne naprave.

Indija: 79 mrtvih u požaru u hramu nakon vatrometa

Gdje je pošlo po zlu nakon što je policijski istražitelj izvukao sigurnosni osigurač nije rečeno, no eksplozija je ozlijedila njega, kolegu u uniformi i djelatnika suda.

Bombu je, doznaje se, izradio muškarac koji je prije otprilike godinu dana uhićen pod sumnjom da je bio dio terorističke ćelije, a u sudnicu je stigla upravo kao dokazni materijal.

Je li istražitelj vjerovao da je deaktivirana, ponovit ćemo, još nije poznato, ali lokalni mediji redom navode da je eksplozija alarmirala sigurnosne službe jer se isprva mislilo da je riječ o napadu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene