Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Gorjeli kreveti

Buknuo požar u bolnici, 10 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru u jednoj japanskoj bolnici u prefekturi Fukuoka, koji je izbio rano jutros, poginulo je osam pacijenata te dva radnika.

Kako prenosi BBC, vatrogascima je trebalo dva sata da stave pod kontrolu požar koji je buknuo u zgradi bolnice, visine četiri kata, oko 02:20 po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Posljedice požara u studiju Kyoto Animation Četiri godine nakon tragedije Ulaz zgrade slavnog studija zalio benzinom i ubio 36 ljudi: Osuđen je na smrtnu kaznu Avion izgorio na aerodromu u Tokiju nakon sudara FOTO/VIDEO Svijet obilaze uznemirujuće snimke putničkog zrakoplova koji guta požar: "Cijela je kabina za nekoliko minuta bila puna dima"

Prema prvim izvještajima požar je izbio na odjelu ortopedije, u kojem je u tom trenutku bilo 17 pacijenata, uglavnom starijih osoba. Policija utvrđuje uzrok požara.

>> VIDEO Izgorio stan u Zagrebu: Ozlijeđena jedna žena i vatrogasac

Jedan očevidac rekao je lokalnim medijima da je prizemlje bolnice bilo potpuno u plamenu te da je vidio krevete kako gore, dok je predsatvnik vatrogasaca rekao da su vatrogasci učinili sve kako bi se spasili životi, ali da im je gašenje požara bilo izuzetno otežano.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene