Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obustavljeni letovi

Bugarski predsjednik više neće letjeti Tupoljevom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bugarski predsjednik Georgi Parvanov odlučio je da se više neće služiti zrakoplovom Tupoljev-154, istim onim u kakvom je poginuo poljski predsjednik Lech Kaczynski, objavljeno je u ponedjeljak iz bugarskoga ministarstva prometa.

Bugarski predsjednik Georgi Parvanov odlučio je da se više neće služiti zrakoplovom Tupoljev-154, istim onim u kakvom je poginuo poljski predsjednik Lech Kaczynski, objavljeno je u ponedjeljak iz bugarskoga ministarstva prometa. 'Letovi (bugarskoga) predsjedničkog zrakoplova obustavljeni su. U ovome trenutku obustavljeni su svi letovi takvih zrakoplova dok se ne ustanovi uzrok nesreće (poljskoga zrakoplova)', rekao je za državni radio Atanas Kostov, direktor službe za istragu prometnih nesreća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prv put iz baze u Iranu Rusija proširila svoju ulogu na Bliskom istoku Slika nije dostupna Novi detalji tragedije Poljski general ruskom pilotu na 300m: 'Hajde imaš dosta mjesta!'

>> VIDEO: Poljska u suzama dočekala tijelo Kaczynskog

U Rusiji stručnjaci pregledavaju crne kutije iz srušenoga poljskog zrakoplova. Ruski istražitelji isključili su mogućnost tehničkoga kvara i vjeruju da je riječ o pogrešci pilota. Kostov je najavio da će Bugarska, koja je članica Europske unije, nastojati prodati svoj Tupoljev-154.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene