Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušali podmititi policajce

UHIĆENA PETORICA ALBANACA Sumnja se da su džihadisti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićeni imaju između 20 i 25 godina.

Bugarska granična policija uhitila je petoricu Albanaca s Kosova za koje se sumnja da su džihadisti, javlja Blic.rs.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još tri osobe pod istragom Španjolski mediji: U Maroku uhićena osoba povezana s napadima u Kataloniji Slika nije dostupna Otkrila istraga FBI-a U Walesu otkrivene tvrtke koje je Islamska država koristila za isporučivanje vojne opreme u Španjolsku

Petorica uhićenih imaju između 20 i 25 godina, a uhićeni su u bugarskom selu Kamenička Skakavica na granici sa Makedonijom. Navodno im je u mobitelima otkriveno nekoliko sumnjivih snimki, poput odrubljivanja glava i molitve koje inače džihadisti koriste, kao i reklame terorističke organizacije Islamska država.

Suđenje Bilalu Bosniću: 'Davao je preporuke ISIS-u jesmo li iskreni borci ili špijuni'

Putovali su automobilom, a policiji su postali sumnjivi nakon što su pokušali podmititi granične policajce koji su ih zaustavili. Za sada im je izrečen pritvor od 72 sata. Načelnik lokalne policije potvrdio je da je uhićeno petero stranaca, ali nije želio dati nikakve dodatne informacije.

Slučaj je preuzela Bugarska državna agencija za nacionalnu sigurnost koja će osumnjičene izvesti pred sud radi određivanja pritvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene