Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavljena na parkiralištu

Plaćeno pola milijuna eura odštete: Oslobođena kći 'kralja kokaina'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnja kćerka Evelina Baneva, navodnog kralja kokainskog puta iz Latinske Amerike prema Europe oslobođena je u nedjelju navečer.

Lara Baneva ostavljena je na jednom parkiralištu u Sofiji u blizini policijske postaje u nedjelju navečer, a zatim je sama došla do policajaca. U dobrom je fizičkom stanju, a pomoć joj pružaju psiholozi, dodaje ministarstvo.

Bugarski javni radio BNR objavio je da je za njezino oslobađanje plaćena odšteta od pola milijuna eura, ali ta informacija nije službeno potvrđena.

Prema privatnoj bugarskoj televizijskoj postaji BTV, otmičari su tražili milijun eura. Djevojčica je oteta prije 47 dana iz svoje kuće u otmjenom predgrađu Sofije.

Ova otmica kćerke Evelina Baneva, zvanog 'kraljem kokaina', prva je službena otmica nekog djeteta u Bugarskoj.

Evelin Banev (47), zvan 'Brendo', osuđen je 15. veljače u Sofiji na sedam i pol godina zatvora zbog pranja gotovo 12 milijuna eura. On je trenutačno u Italiji, gdje se protiv njega vodi proces zbog uvoza kokaina iz Latinske Amerike za kalabrešku mafiju. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pustit će ga za dan-dva Bugarskom premijeru u ostavci skočio tlak, završio u bolnici Slika nije dostupna Tko je zapravo? Nevjerojatna biografija bugarskog Batmana koji se uplašio naroda!

>> Raspušten parlament u Bugarskoj, izbori 12. svibnja

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene