Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buđenje iz horora

FOTO 'Kopala put': Životinja mu se kroz ožiljak zavukla u kožu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se probudio s crvenom linijom na trbuhu, 21-godišnjak se odmah za pomoć obratio liječnicima.

Put na Bali pretvorio je prošli vikend 21-godišnjeg Australca Dylana Thomasa u Spidermana. Kada se probudio jedno jutro tijekom odmora s prijateljima primijetio je čudnu crvenu 'stazu' koja se potezala po njegovom trbuhu. Obratio se za pomoć liječnicima koji su mu, misleći da se radi o običnom ubodu kukuca, dali antihistaminik, no, crvena linija je rasla pa im se za pomoć obratio i dan kasnije.

Pročitajte i ovo Festival suspenzije tijela - 1 nije za svakoga VIDEO/FOTO Šokantni prizori s festivala u Puli: Buše kožu i vise na kukama iznad mora Slika nije dostupna Nova generacija zaslona Uz pomoć gena pauka i gena koze dobili - svilu!

VIDEO Kako biste reagirali da vam OVO izađe iz rupe u zidu?

Iznenadio se kada su liječnici otkrili tropskog pauka koji je 'kopao' svoj put ispod njegove kože. Tamo se zavukao kroz ožiljak koji je ostao nakon operacije slijepog crijeva. Doktori su ga izvadili, piše Daily Mail.

'Bilo je  vrlo bizarno iskustvo znati da je nešto takvo bilo u mom tijelu nekoliko dana', ispričao je mladić. Tropski pauk završio je na testiranju i Dylan bi uskoro trebao doznati o kakvom se točno pauku radi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene