Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj šokirana

Brutalno ubojstvo u Sibiru: Zagrepčanin nožem izbo prijatelja iz Niša?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sibiru se 12. siječnja, navodno, odvila drama u koju su upleteni muškarci iz Srbjie i Hrvatske.

Kako piše Blic, 12. siječnja u Novom Urengoju u Rusiji došlo je do stravičnog ubojstva. Zagrepčanin D.K. je, navodno, nožem izbo kolegu M.I. koji je iz Niša. Ubijeni 32-godišnjak je u raznim građevinskim firmama u Rusiji radio od 2008. godine, dok je zadnje četiri godine proveo u Sibiru. Navodno je oženjen i Ruskinjom Lenom s kojom ima dvogodišnju kćer i sina koji je rođen krajem prošle godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Split: Preminula žena koja je na šetnici izudarana usred bijela dana

Tragičnu vijest obitelji roditeljima je priopćio njihov drugi sin koji, također, radi u Rusiji. 'Nazvao me mađi sin i rekao: 'Majko, više ga nema'. Srušila sam se na pod. Nisam mogla vjerovati. On (ubijeni) je zadnji put bio u listopadu i trebao je doći za Božić, ali je promijenio plan pa smo ga očekivali krajem mjeseca. Čekali smo da proslavimo rođenje djeteta, a vratit će nam ga u lijesu', ispričala je majka ubijenog za Blic.

Vijest ih je dodatno šokirala kada su doznali da je ubojica njihovog sina njegov dobar prijatelj. Niška policija im je dostavila i službeni izvještaj ambasade Srbije u Moskvi u kojem je pisalo da je njihov sin ubijen s pet do sedam uboda nožem i da je za ubojstvo osumnjičen njegov prijatelj iz Zagreba. Nitko ne zna što se zapravo između njih dogodilo.

Tijelo ubijenog muškarca danas bi se trebalo transportirati iz Rusije u Srbiju, dok bi sutra trebao biti pokopan na niškom Novom groblju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene