Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukobi bez prekida

Brojne detonacije nakon referenduma u Slovjansku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojne detonacije odjeknule su u ponedjeljak ujutro u Slovjansku, uporištu oružane pobune na istoku Ukrajine gdje je kontroverzni referendum o nezavisnosti završio masovnim "da" stanovništva.

Sukobi su nastavljeni kao gotovo svakog dana u selu Andrijvka na "crti bojišnice", na južnom ulazu u taj grad od 110.000 stanovnika opkoljen ukrajinskim snagama koje su ondje pokrenule 2. svibnja "antiterorističku operaciju" širokih razmjera, izjavila je Stela Horoševa, glasnogovornica proruskih ustanika Slovjanska.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

'Bilo je vrlo lako prebrojati listiće jer je broj onih koji su glasali protiv izuzetno nizak'

Vjačeslav Ponomarev, vođa proruskih separatista, objavio je da je sudjelovanje na referendumu o nezavisnosti regije u nedjelju iznosilo 80 posto u Slovjansku i dodao: "Mi smo zadovoljni". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene