Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strah od porasta broja žrtava

Broj žrtava nesreće nigerijskog zrakoplova narastao na 157

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj žrtava zrakoplovne nesreće u Nigeriji porastao je u utorak na 157, kada su otkriveni prvi ostatci stanara stambene zgrade na koju se srušio zrakoplov.

Tijela četvero stanara zgrade u koju je udario zrakoplov MD83 kompanije Dana Air u nedjelju dok se približavao zračnoj luci Lagosa, pribrojene su putnicima i članovima posade kojih je bilo 153 i nitko nije preživio.

Strahuje se da će broj žrtava rasti. Ekipe pomoći navode mogućnost rušenja ostatka zgrade.

Glasnogovornik službe pomoći u ponedjeljak navečer rekao je da je 137 tijela izvučeno s mjesta katastrofe, većinom putnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija drama na pisti Avion s putnicima zaustavljen u zračnoj luci, iz kovčega curio radioaktivni materijal? Petero zaposlenika prebačeno u bolnicu Zrakoplovi Lufthanse "Žao nam je" Velika europska aviokompanija ide u štrajk, otkazani letovi 200 tisuća putnika



Pri padu je putnički zrakoplov uništio jedno skladište, jednu kuću te crkvu i zabio se u stambenu zgradu.

>> Tragedija u Nigeriji: Putnički avion se zabio u zgradu, nema preživjelih!

Još nitko ne može procijeniti broj tijela pod ruševinama.

U ponedjeljak su vlasti objavile da je posada dojavila kvar dvaju motora MD83 zrakoplova koji se približavao zračnoj luci Lagosa i zatim srušio.(Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene