Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potonuo je 17 kilometara od obale

Brod sa 83 člana posade potonuo pred obalom Libanona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brod, koji je plovio pod panamskom zastavom, potonuo je u oluji. Spasioci su stigli prekasno, no, ipak su uspjeli spasiti dva člana posade.

Viši časnik libanonske vojske rekao je da je brod s 83 člana posade potonuo u četvrtak u oluji pred obalom Libanona. Časnik je rekao da je brod Danny Two koji plovi pod panamskom zastavom poslao poziv u pomoć u četvrtak popodne te je poslan brod libanonske mornarice ali dok su spasioci pristigli brod je potonuo na 17 kilometara od obale. On je rekao da su spašena dva člana posade. U pomoć su pozvani i jedan civilni brod i brod UN-ovih mirovnih snaga u Libanonu.

Pročitajte i ovo Opća skupština UN-a glasa o priznanju Palestine 25 država suzdržano Opća skupština UN-a podržala palestinsko članstvo: Pogledajte kako je glasala Hrvatska Prosvjed Izraelaca ispred zgrade UNRWA-e u Jeruzalemu Nakon niza prosvjeda U Jeruzalemu zapaljena zgrada UN-ove agencije: "Životi osoblja UN-a došli su u ozbiljnu opasnost"

Časnik je govorio pod uvjetom da ostane neimenovan jer nije ovlašten razgovarati s medijima. On je rekao da vojska vjeruje da je brod išao u ili iz sirijske luke Tartus. Rekao je i da je zatraženo od Velike Britanije da pošalje dva helikoptera sa Cipra. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene