Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspjeli doći do njega

VIDEO Brod koji prevozi stotine tona nafte ostao bez struje - prijeti ekološka katastrofa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do ruskog teretnog broda koji je od petka ujutro bez struje stigao je brod kanadske obalne straže. Ozlijeđeni kapetan spašen je helikopterom.

Kanadska obalna straža uspjela je doći do ruskog teretnog broda koji pluta oceanom i prijeti ekološkom katastrofom. Brod koji prevozi stotine tona nafte i goriva iz SAD-a za Rusiju ostao je bez struje. Kako je vrijeme jako loše, a očekuje se i daljnje pogoršanje strahuje se od izlijevanja goriva.

Drama na moru: Na kruzeru uhićeni putnici sa skrivenim oružjem u kabinama?!

Pročitajte i ovo Ilustracija Potvrđeno je Vlada objavila nove cijene goriva Ekološki incident u Velikoj Gorici - 1 prekršajne prijave Ekološki incident! Gorivo izlijevali u sustav odvodnje, ali uvjeravaju da zagađenja nije bilo: "Osjetili smo miris"

Kanadi brod sada ga tegli, a izlijevanje goriva dovelo bi do katastrofe. Na putu prema brodu su još tri plovila među kojima i brod američke obalne straže. Teretni brod s posadom od 11 ljudi bez struje je ostao u petak rano ujuto na putu iz američke savezne države Washington za Rusiju. Po ozlijeđenog kapetana broda došao je helikopter, piše BBC.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene