Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo tragedija

ZRAKOPLOV GAĐAN IZNAD SHRAM EL-SHEIKHA Raketa proletjela 300m od aviona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski zrakoplov sa 189 putnika za dlaku je izbjegao sudbinu ruskog koji se prošlog tjedna srušio na poluotoku Sinaju u Egiptu.

Avion kompanije Thomson koji je s turistima poletio također iz Sharm el Sheikha spašen je samo zahvaljujući brzoj reakciji pilota koji je primijetio da na 300-tinjak metara od njih nebo para raketa! Uspio je skrenuti letjelici s putanje koja bi sigurno dovela do velike tragedije.

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb Ilustracija preusmjeren let Snimka totalnog kaosa u avionu: Dvije putnice poludjele i vrištale, uključili se i ostali. "Daj više je*ote zašuti!"

POKAZALA ANALIZA CRNE KUTIJE 'Ruski zrakoplov srušio se nakon eksplozije'

Ovaj se incident dogodio u kolovozu, a potvrdili su ga i nadležni u Velikoj Britaniji. Istraga je ipak pokazala da nije bilo riječi o planiranom napadu na zrakoplov već o projektilu koji povezan s vježbama egipatske vojske, piše Sky News.

Za pad ruskog zrakoplova odgovornost je preuzela Islamska država. Stručnjaci, međutim, ne vjeruju da militanti imaju oružje koje ima domet do visine od 10 kilometara stoga i sumnjaju da je srušten bombomk koja je postavljena u dio s prtljagom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene