Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključuje se i Scotland Yard

Britanski premijer naredio novu istragu o otmici Maddie McCann

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David Cameron je naredio ponovnu istragu otmice Madeleine McCann, a istrazi će se priključiti i Scotland Yard. Ponovo će proučiti dokaze skupljene u četiri godine

Britanski premijer David Cameron naredio je ponovnu istragu otmice Madeleine McCann, a istrazi će se priključiti i Scotland Yard, javlja Sky News. Ovaj potez je uslijedio nakon što su Kate i Gerry McCann optužili vladu da ništa nije učinila da im pomogne u istrazi. Poslali su pismo premijeru u kojem su napisali da on 'kao posvećen otac i obiteljski čovjek zna važnost djece'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potraga za Maddie još traje Istražitelji žele razgovarati sa zatvorenikom Slika nije dostupna Policija odustala od potrage za Maddie

>> Maddie bi danas slavila 8. rođendan, roditelji ne odustaju od potrage

Premijer im je odgovorio: 'Hvala vam za ovo dirljivo pismo. Ovo što se vama dogodilo je najgora noćna mora svakog roditelja i svim srcem sam s vama. Ne mogu ni zamisliti vašu bol i agoniju u protekle četiri godine i snagu koja je potrebna da bi se ustrajalo, a koju ste vi svakako pokazali. Nadam se da će nova istraga dati rezultate'.

Roditelji su se premijeru zahvalili na ovom potezu te se nadaju da će revizijom dokaza skupljenih u zadnje četiri godine uspjeti pronaći neki novi trag o djevojčici.

Maddie bi jučer proslavila svoj 8. rođendan. Nestala je 3. svibnja 2007. godine iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, dok su njezini roditelji s prijateljima bili na večeri. (Agencija VLM/S.D.M.)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene