Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Shrvala ih smrt petogodišnjeg sina

Par s mrtvim djetetom skočio u smrt sa 180 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Shrvani od boli zbog smrti svog petogodišnjeg sina , par iz Velike Britanije bacio se s litice visoke 180 metara, držeći dječakovo tijelo između sebe.

Policija pretpostavlja kako se ova tragedija dogodila nakon što se par dogovorio oko samoubojstva, zbog smrti njihovog sina, koji je preminuo prirodnim putem, od kratke i teške bolesti u njihovom obiteljskom domu. Par se dovezao u Eastbourne, u East Sussexu, do litice koja je ionako na lošem glasu kao mjesto čestih samoubojstava te s mrtvim tijelom sina, kojeg su zajedno s njegovim omiljenim medvjedićem stavili u ruksak, skočio u sigurnu smrt.

Pročitajte i ovo Sadiq Khan, novi stari gradonačelnik Londona Povijesni mandat Po treći put sjeo na čelo europske prijestolnice: Pretekao i prethodnika Borisa Johnsona Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području"

'Istražujemo što je točno dovelo do ove grozne tragedije, no zasad samo pretpostavljamo kako su roditelji dječaka bili toliko shrvani njegovom iznenadnom smrću, da su odlučili kako ni oni ne mogu živjeti bez njega", naveo je za Daily Mail neimenovani policijski izvor.

Njihova tijela u podnožju litice pronašla je obalna straža, a ekipu hitna pomoći i spasioce, čitav prizor je naprosto užasnuo. Spasioci su, između ostalog kazali kako u životu nisu vidjeli tragičniji prizor. Njihov identitet policija nije otkrila, a dosad se nije pojavio niti jedan svjedok te tragedije, koji bi mogao rasvijetliti što se zapravo dogodilo.

"Kad smo došli do njihovih tijela, primijetio sam torbu iz koje je virila glava, za koju sam isprva mislio da se radi o lutki, no kad sam prišao bliže, shvatio sam da se radi o djetetu", kazao Stuart McNab, pripadnik Obalne straže. Policija je sinoć pokušala doći do ostatka njihove rodbine, kako bi im prenijeli tragičnu vijest prije objave imena preminulih članova obitelji u medijima, no saznali su kako je većina njih na godišnjem odmoru.

Slični tragični slučajevi na istom mjestu zabilježeni su 1997. godine, kad je rastrojeni muškarac oteo svoju djecu u dobi od tri godine i drugo od devet mjeseci te zajedno s njima skočio s litice, nakon što je napao svoju suprugu. Sedam godina prije tog, 1990. godine, jedna se žena, s dvije svoje kćeri, automobilom sjurila s litice, a spasioci i Obalna straža otkrili su kasnije kako je jedna djevojčica pronađena u automobilu, bila vezana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene