Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A sada radi s Amerikancima

NOVINAR PREPOZNAO SVOJEG MUČITELJA IZ SIRIJE 'To je čovjek koji me divljački pretukao i upucao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinar britanskog Tiimesa Anthony Loyd prepoznao je svojeg mučitelja na najnovijem videu iz Sirije i šokirao se - on je sada na strani koju podupire Zapad.

Svojeg otmičara i mučitelja Anthony Loyd je primijetio na snimci koja je objavljena na Facebooku. Prema njegovim riječima, vidi se grupa pobunjenika s puškama kako slave pobjedu nedaleko od grada Raija, na granici s Turskom.

Pažnju novinara privuklo je lice novog saveznika Amerike u borbi protiv Islamske države, njemu dobro poznato lice koje neće zaboraviti dok je živ. Anthony Loyd kidnapiran je 2014. godine na putu iz Alepa u Tursku.

Pročitajte i ovo Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more"


'To je bilo lice čovjeka kojeg sam posljednji put vidio u svibnju 2014. godine kada je dva puta pucao u mene, u moju lijevi gležanj, dok su mi ruke bile vezane. Pucao je u mene pred promatračima, nakon što me divljački premlatio i nazvao CIA-inim špijunom. A sada čini se on radi za njih', ispričao je reporter koji zna i ime svojeg mučitelja - Hakim Abu Jamal.

Washington nije odgovorio na upit Timesa kako je poznati otmičar, povezan s ekstremistima, uspio proći provjere, piše Daily Mail.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene