Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavio ostavku savjetnika

Britanski ministar vanjskih: Nisam homoseksualac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski ministar vanjskih poslova William Hague oporvrgnuo je u srijedu da je homoseksualac, najavivši ostavku svog savjetnika za kojega se u medijima pisalo da s njim održava vezu.

U priopćenju rijetko viđenog sadržaja Hague kaže da su ga sve češće glasine natjerale da objasni narav svoje veze sa savjetnikom Christopherom Myersom kojemu je 25 godina. 'Sva nagađanja da je njegovo imenovanje rezultat naše nedolične veze potpuno su pogrešna, kao i sva nagađanja da sam već prije bio u vezi s muškarcem', piše Hague. Ministar te glasine pripisuje činjenici da je tijekom predizborne utrke za parlamentarne izbore dijelio hotelsku sobu s Myersom.

Pročitajte i ovo Mohamad Štajeh Rat u Gazi Palestinski premijer podnio ostavku: "To ima smisla samo u kontekstu dogovora za sljedeću fazu" Demostracije protiv Katalin Novák - 1 Orban ostao bez suradnice Mađarska predsjednica podnijela ostavku: Iza odluke stoji skandal povezan s pedofilom

Hague ističe da je njegov brak sa Fion, kojom se oženio 1997., i dalje čvrst, unatoč 'višekratnim spontanim pobačajima' koje je njegova žena imala, od kojih jedan u ljeto prošle godine.

U zadnje vrijeme nekoliko članova nove britanske vlade umiješano je u homoseksualne skandale, među kojima su ministar financija David Laws i državni tajnik za zatvorski sustav Crispin Blunt koji su priznali svoje veze. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene