Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FASCINANTNA SNIMKA

'Nevjerojatno je koliko grmljavine može udariti naš planet u kratkom vremenu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako traje samo 34 sekunde, timelapse video britanskog astronauta na Međunarodnoj svemirskoj postaji prikazuje fascinantnu snimku grmljavine iz svemira.

Tim Peake, britanski astronaut na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS), objavio je na svojem Twitter profilu timelapse video koji prikazuje snimljenu grmljavinu iznad Zemlje.

Pročitajte i ovo ISS (Foto: AFP) Ključni partneri Inače suparnici, ali... Postoji područje u kojem Rusi i Amerikanci surađuju već 20 godina Slika nije dostupna IZGRADNJA PET GODINA Rusi imaju novi projekt: Ovo je plan za hotel u svemiru, cijena - prava sitnica

Fascinantna snimka prikazuje prelet ISS-a iznad Afrike, Turske i Rusije, a Peakea se od svega najviše dojmilo nevrijeme.

"Nevjerojatno je koliko grmljavine može udariti naš planet u kratkom vremenu", napisao je Peake na svojem Twitter profilu.

Astronauti koji borave na ISS-u, bez ikakve konkurencije, jednostavno imaju najljepši pogled u svemiru, a svaka nova njihova snimka, iznova fascinira, kako njih, tako i one koji nikad neće imati privilegiju vidjeti planet  na kojem žive iz svemira.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene