Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potopili krijumčarski brod

Britanska mornarica zaplijenila 5,5 tona kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska mornarica izvijestila je kako je zaplijenila dosad najveću količinu kokaina odjednom, procijenivši vrijednost droge na oko 380 milijuna američkih dolara.

Blizu obale Južne Amerike, ratni brod HMS Iron Duke, zaplijenio je čak 5,5 tona kokaina sa 40-metarskog ribarskog broda, piše BBC. Brod je prvo učio mornarički helikopter, da bi ga zajednički presreli brodovi britanske mornarice i obalne straže SAD-a. Zaplijenjeno je 212 paketa kokaina, svaki od kojih je težio po 26 kilograma.

Pročitajte i ovo Droge u Hrvatskoj - 4 Najčešće marihuanu Ovisnost u Hrvatskoj: Svaka četvrta osoba probala je neku vrstu droge Policija je zaplijenila kokain, marihuanu i digitalnu vagu Slijedi mu prijava Policija mu po nalogu suda upala u stan, dobrovoljno im predao kokain i marihuanu

'To je treća uspješna zapljena droge u isto toliko mjeseci, ali po količini zaplijenjene droge, je daleko najveća dosad', kazao je zapovjednik frigate Iron Duke, Andrew Stacey. Nakon zaplijene droge, ribarski brod je potopljen kombiniranim vatrom iz zraka i s britanskog ratnog broda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene