Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri mjeseca prije termina

Britanka zaražena svinjskom gripom rodila prije roka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kritično bolesna i trudna 38-godišnja Britanka, koja ima virus svinjske gripe, rodila je tri mjeseca prije roka, a liječnici se bore za njezin i život njezinog novorođenog djeteta.

'Ovo je tragedija. Svi se mole da im bude bolje', kazao je za The Sun neimenovani izvor u bolnici Yorkhill u Glasgowu. Isti izvor navodi kako u bolnici isprva nisu ni shvatili kako je žena trudna, kad je zaprimljena zbog zaraze virusom svinjske gripe. Vjeruje se kako su testovi pokazali da je i novorođena beba zaražena istim virusom, no za to još nema i službene potvrde.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

Bebu su porodili liječnici bolnice Royal Alexandra, još u ponedjeljak te je ona odmah prebačena u inkubator i zasad je dobrog zdravlja, a o njoj se konstantno brine tim liječnika i bolničkog osoblja. Zaražena 38-godišnja Britanka, jedna je od tri osobe koje su zaprimljene u bolnicu Royal Alexandra zbog zaraze virusom svinjske gripe.

Među njima je i 45-godišnji muškarac, za kojeg se vjeruje kako je prvi zaraženi Britanac, koji se nalazi u teškom stanju zbog zaraze i koje nije uzrokovano prijašnjim zdravstvenim problemima. Otkriveno je da su jedna 26-godišnja medicinska sestra te 26-godišnji i 27-godišnji doktori, koji rade u toj bolnici, nakon testiranja na virus svinjske gripe, isto tako pozitivivni na taj virus, prenosi The Sun.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene