Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjere nuklearnog razoružanja

Britanija će smanjiti izgradnju nuklearnih podmornica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski premijer Gordon Brown sutra će objaviti da je spreman smanjiti planove o izgradnji britanskih nuklearnih podmornica u okviru općih nuklearnih mjera o razoružanju, izjavio je glasnogovornik Downing Streeta.

Gordon Brown objavit će sutra na posebnoj sjednici Vijeća sigurnosti UN-a posvećenoj razoružanju planove o smanjivanju s četiri na tri broj nuklearnih podmornica tipa Trident koje je predvidjela vlada, istaknuo je Downing Street. 'Ako smo iskreno protiv nuklearnog širenja u svijetu, trebat ćemo pokazati liderstvo', trebao bi izjaviti britanski premijer u govoru u okviru Opće skupštine.

Pročitajte i ovo Sjeverna Koreja ispalila krstareći projektil - 1 Testiranja i tenzije Sjeverna Koreja ispalila krstareće rakete prema Japanskom moru Aleksandar Vučić stiže i iz Rusije Vučić: "Srbija se ubrzano naoružava. Naručili smo 80 Lazara, 112 Miloša... Zaostajemo za susjedima"

Sutra će Gordon Brown otkriti osnovne smjernice svojeg projekta na posebnoj sjednici Vijeća sigurnosti UN-a posvećenoj neširenju nuklearnog oružja pod predsjedanjem američkog predsjednika Baracka Obame, priopćeno je iz istog izvora. (Hina) 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene