Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Poludjeli' za izborima

Britanci potrošili 25 milijuna funti na izborno klađenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postizborna napetost u Velikoj Britaniji i moguće koalicije, toliko su se zahuktali, da su se Britanci odlučili okladiti tko će s kim na kraju i koalirati.

Nick Clegg, vođa britanskih liberalnih demokrata, pod pravim je pritiskom i mora odlučiti hoće li ići u zajedničko kreiranje Vlade s Torijevcima Davida Camerona, ili će se prikloniti slatkorječivim laburistima Gordona Browna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dogovori o koaliciji Britanija: I Brown i Cameron se nude Cleggu Slika nije dostupna Otvorena biračka mjesta U Velikoj Britaniji počeli parlamentarni izbori

Vlasnici kladionica smatraju kako je narod 'naprosto poludio' u želji za okladom tko će s kim koalirati i voditi Britaniju u narednom periodu. 'Pretpostavljamo kako se dosad u klađenje na ishod ovih izbora uložilo 25 milijuna funti', rekao je Rupert Adams, glasnogovornik kladionice William Hill, prenosi AP. Trenutno, moguća liberalno-konzervativna koalicija, prema stanju na kladionici i omjeru 2:5, ima šanse poživjeti do kraja ove godine.

Trenutni omjer za ponavljanje izbora u Velikoj Britaniji je 3:1, dodao je Adams. Tko će se u svemu tome obogatiti na političkom špekuliranju, treba pričekati i vidjeti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene