Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična pojava na snimci

Britanac snimio četiri NLO-a iznad Londona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Derek Burden je šetao 16. katom zgrade u Covent Gardenu kada je snimio fotografiju na kojoj se navodno vide četiri NLO-a. Letjelice nije primijetio kada je snimao, ali kad je pogledao sliku nekoliko dana kasnije sa suprugom Sarah, primijetio je neobične oblike na oblačnom nebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena"

Ovaj se prizor snimljen je mobitelom rano u jutro, a zabilježio je pejzaž Londona kao i četiri svjetla koja se vide iznad parlamenta, piše Daily Mail. Bi li to mogao biti NLO? 'Čekao sam da mi stignu neki materijali, pa sam pomislio kako ću izaći na balkon i popiti čaj. Bio sam na 16. katu i snimio nekoliko fotografija za svoju suprugu koja ne dolazi često u London', ispričao je 40-godišnji Burden.

>> Astronaut Mitchell: 'Izvanzemaljci su poput ET-ja, maleni su i imaju velike glave i oči'

'Nisam ništa primijetio tada jer sam se koncentrirao na predivan pogled iz što više kuteva, ali kada sam Sari pokazao slike upitala me kakva su to svjetla u kutu?', kaže Burdon te dodaje kako svjetla ne mogu biti refleksija jer ih je snimio vani, a ne iza stakla. 'Fotografija očito pokazuje četiri leteća tanjura, a svi su iste veličine. Ovo sam pokazao mnogim ljudima i svi su bili zadivljeni. Fotografiju sam povećao i izgleda zadivljujuće', kaže Burden.

>> 'U našoj galaksiji ima 38 000 izvanzemaljskih civilizacija'

Jesu li ovi oblici izvanzemaljske svemirske letjelice ili za njih postoji logično, ovozemaljsko objašnjenje? 'Ne znam što su ovi krugovi. Nikada nisam vjerovao u izvanzemaljce. Ali veliko je to prostranstvo, a fotografija govori sama za sebe', zaključio je Burden.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene