Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Britanski 'Casanova'

Britanac s desetom ženom čeka deseto dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezaposleni Britanac našao je vremena da s osam žena dobije osmero djece, a još dvije su u blaženom stanju.

Osmero djece 25-godišnjeg Keitha Macdonalda već je britanske porezne obveznike stajalo milijun funti, no to ga nije obeshrabilo da im dodatno poboljša demografsku sliku.

Pročitajte i ovo Macron i May (Foto: AFP) Sastanak u Breganconu Emmanuel Macron primio britansku premijeru May kako bi razgovarali o Brexitu Požari u Švedskoj (Foto: Dnevnik.hr) Vruće u Europi Nezapamćeno ljeto: Suše pogađaju Veliku Britaniju, Švedskom haraju nezapamćeni požari

Njegove dvije trenutne djevojke, tinejdžerka Sarah Armstrong i 24-godišnja Danielle Little u isto vrijeme su zatrudnjele.
Potentni Macdonald prvi put je postao otac s 15 godina, tjedno za svoje potomke plaća 5 funti, a nijedno od njih ne viđa.

Međutim, za 19-godišnji kozmetičarku Sarah je kazao da je uopće ne poznaje što ona, naravno, demantira. 'Steve se trebao preseliti kod mene. Ako je prekinuo sa mnom, nije mi rekao, a kada sam mu kazala da sam trudna obećao je da će biti uz mene', izjavila je.

>> Pokazala osmorke, otac zanijemio

Slično priča i Danielle koja je također nezaposlena. 'Mi se sljedeći mjesec trebamo preseliti u dvosobni socijalni stan u Newcastleu. Trudna sam s njim i zajedno ćemo osnovati obitelj. Steve je imao burnu prošlost, ali mislim da bi ljudi trebali to zaboraviti i dati mu drugu šansu. Ja ga i dalje obožavam', nepokolebljiva je Danielle.

Macdonald u životu nije radio niti jedan dan, od države zbog problema s leđima i prsima prima tjedno oko 68 funti, a svako dijete na tjedan od države prima oko 65 funti. 'Nikad ne mogu zadržati posao jer mi je to predosadno', odgovorio je novinarima kad su ga upitali o njegovu stilu života.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene