Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj monstruma

Brazilskom Fritzlu u zatvoru odrubili glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Monstrum iz Brazila koji je godinama silovao kćer i imao s njom sedmero djece skončao je bizarnom smrću - odrubili su mu glavu.

Ubojstvo 55-godišnjeg Josea Sgostinha Pereira dogodio se tijekom pobune u policijskoj postaji u Brazilu gdje je čekao premještaj u zatvor. U neredima je stradalo još pet pedofila, a Pereiri je netko u gužvi odrubio glavu.

Pročitajte i ovo Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska Jahta MIschief - 2 Operacija Albina Nevjerojatna priča! Jahta ukradena ljetos u Hrvatskoj, pronađena u Brazilu: Trag vodi sve do Rusije

Pretpostavlja se da je riječ o ostalim zatvorenicima iz Pinheire koji su prosvjedovali zbog pretrpanosti i nedostatka opojnih droga. Još su tražili da im se donose obroci koje bi im pripremale obitelji kod kuće.

>> Ruši se i kuća: Austrijanci žele Fritzlu zamesti svaki trag

55-godišnji Pereira je bio optužen za višekratno silovanje kćeri kojoj je sad 28 godina, a osuđen je na 63 godine zatvora. Kćer je godinama držao zatočenu u napuštenoj kolibi do koje se moglo doći samo kanuom. Rodila mu je četiri curice i tri dječaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene