Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Francuzi i dalje tragaju

Brazil prekinuo potragu za žrtvama Airbusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilsko zrakoplovstvo i mornarica prekinuli su potragu za žrtvama Air Franceova zrakoplova koji se 1. lipnja srušio nad Atlantikom s 228 putnika i članova posade.

Francuski dužnosnici nisu ničim dali naslutiti da bi i oni mogli prekinuti akciju. Dosad je pronađeno 51 tijelo i 600 dijelova Airbusa A330. Poručnik brazilskog ratnog zrakoplovstva Henry Munhoz rekao je kako je malo vjerojatno da će vojska, tako puno vremena nakon nesreće, pronaći još tijela i dijelova zrakoplova.

Pročitajte i ovo Posljedice poplava u Brazilu - 2 Kaos zbog kiše VIDEO/FOTO Raste broj žrtava od poplava u Brazilu, objavljena mučna svjedočanstva: "Stalno čujem ljude kako viču upomoć" Poplave u Brazilu - 3 Smrtonosne poplave u Brazilu Usred kaosa cvjeta zločin: Ljudi umiru u poplavama i bježe iz domova, a u skloništima se krije nova opasnost

>> Identificirano 11 tijela iz palog Airbusa

‘Prošlo je već devet dana da nismo pronašli nijedno tijelo’, rekao je. Kapetan brazilska mornarice Giucemar Tabosa dodao je da će francuski ratni brodovi ostati u tome području tragajući za signalima iz tzv. crnih kutija. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene