Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao nedugo nakon polijetanja

Tragedija: Avion se zabio u dvije zgrade, svi poginuli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Privatni avion zabio se u subotu u jednu dvije stambene zgradu u sjevernom dijelu Sao Paula. Poginulo je svih 7 osoba u avionu, a ozlijeđena je jedna osoba koja se u trenutku pada nalazila u zgradi.

Mali privatni avion udario je u čak dvije zgrade u sjevernom predgrađu Sao Paula. Poginuo je pilot i svih 6 putnika koji su se nalazili u avionu, a jedna osoba, koja se nalazila u jednoj od zgrada u koje je avion udario, je ozlijeđena, izvijestile su brazilske hitne službe, prenosi RT

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna taoci pušteni, pljačkaši u bijegu Filmska pljačka u Brazilu: Maskirani i naoružani upali na aerodrom, oteli dvoje ljudi i ukrali 750 kilograma zlata Natalia Fileva (Foto: Arhiva/AFP) Uzrok nesreće nepoznat Tragedija u Njemačkoj: Jedna od najbogatijih Ruskinja poginula u padu zrakoplova

Prema izvještajima vatrogasaca, prava je sreća što nije ozlijeđeno više osoba na tlu. Samo je jedna osoba ozlijeđena, a svi ostali su uspješno evakuirani.  

Nesreća se dogodila oko 15.20 sati po lokalnom vremenu, nedugo nakon polijetanja iz Zračne luke Campo de Marte. Mali avion CA-9 sa 7 sjedala pripadao je bivšem izvršnom direktoru najveće brazilske rudarske korporacije Vale Rogeru Agnelliju. Brazilski mediji su javili kako je 56-godišnji poduzetnik također među stradalima.

'Moja obitelj i ja smo šokirani tragedijom koja se dogodila mojem prijatelju Rogeru i njegovoj obitelji', napisao je na Twitteru brazilski senator Aecio Neves.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene