Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lagao policiji

Bratu Baracka Obame zabranjen ulazak u Britaniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Polubratu Baracka Obame odbijen je ulazak u Veliku Britaniju nakon što je lagao policiji za vrijeme prijašnjeg posjeta, potvrdili su službenici.

Otisci prstiju povezali su ga s navodnim seksualnim napadom na britansku djevojčicu. Viza mu je odbijena nakon što je lagao policiji na ispitivanju za seksualni napad. Prijevara se dogodila u studenom kada je Samson bio u Britaniji s majkom. Policija ga je ispitivala o navodnom napadu, koji je on zanijekao, ali tijekom istrage je koristio lažno ime, a poslije je dobio policijsko upozorenje. Kada je prošli tjedan zatražio vizu, za posjet Britaniji, zahtjev mu je odbijen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkrilo ga pismo Odbijenica za 'lukavog' Meksikanca Slika nije dostupna Snoop Doggu zabranjen dolazak u Britaniju

Samson, koji vodi trgovinu mobilnim telefonima, planirao je kratak posjet u Veliku Britaniju na putu u Washington, piše BBC. Samuel Obama je jedan od nekoliko polubraće američkog predsjednika. Imaju istog oca, koji je Baracka napusti kada je imao dvije godine. U siječnju ga je Barack ugostio u Bijeloj kući.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene