Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 59 godina braka

Bračni par preminuo u nekoliko trenutaka razmaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon sretnog braka koji je trajao čak 59 godina, James i Lolie Brackin preminuli su proteklu subotu ujutro u razmaku od samo nekoliko trenutaka.

'Rekli su si da kada umreš, odmah si u rukama Boga', ispričala je Dana Troublefield, najmlađa kći bračnog para Brackin. 'Mislim da je ona došla na nebo i odmah upitala 'gdje je moj suprug?'. Tada joj je Bog rekao : 'Evo, samo minutu, radim na tome!', dodala je Dana i rekla kako njezina majka nigdje nije volje ići bez supruga, a prenosi nwf.dailynews.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krađa u Dubrovniku Prijetli američkim turistima, pa ih opljačkali Slika nije dostupna Tražili djevojke u oglasniku Bračni par podvođenjem zaradio 80 tisuća kuna

James je preminuo sa 79, a Lolie je bila tri godine mlađa. Toliko su se često zvali nadimkom draga i dragi, da jedno njihovo unuče uopće nije znalo kako se oni zapravo zovu. U 59 godina braka dobili su četiri kćeri, Carol, Debbie, Cindy i Danu, koja se rodila čak 20 godina nakon najstarije kćeri. James se povjerio najstarijoj kćeri Carol da je već deset godina zabrinut jer strahuje da će prvi umrijeti te da Lolie neće biti sretna bez njega. 

Uvijek se držali za ruke

James je više od 25 godina radio u vojsci te neko vrijeme boravio u Vijetnamu i Koreji. Lolie je bila domaćica koja je uvijek željno iščekivala svojeg voljenog supruga. Iako su imali i teških trenutaka, nikada se nisu svađali pred djecom. 'Uvijek su se nadopunjavali. Sjećam se da smo, kada smo bile male, imali veliki automobil. Mama je uvijek sjedila kraj oca. Uvijek su se držali za ruke', ispričala je kći Cyndy. Dodala je kako su zadnjih godina oboje patili od zdravstvenih problema.

James je prebolio moždani udar nakon kojeg je oslijepio, a Lolie je izgubila pamćenje pa su je smjestili u dom za starije i nemoćne osobe, dok se o Jamesu kod kuće brinula najstarija kći. Tjedan dana prije nego što su umrli, kćeri su odlučile i Jamesa smjestiti u Dom. U razmaku od samo nekoliko trenutaka preminuli su nakon što su zajedno proveli zadnje dane.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene