Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo policajca

Bračni par neonacista kraj Solde zabio zastavu s kukastim križem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Nevadi identificirala je muškarca i ženu koji su odgovorni za ubojstvo troje ljudi od kojih je jedan 31-godišnji Igor Soldo, rodom iz Jablanice u Hercegovini.

Riječ je o bračnom paru Amandi i Jeradu Milleru, a policija vjeruje kako je riječ o pripadnicima neonacističke skupine. Jerad (31) i Amanda (22) ubili su jučer dvojicu policajca i jednog civila u Las Vegasu. Napadači su najprije, piše Las Vegas Sun, uletjeli u pizzeriju gdje su ručali policajci Alyn Beck i Igor Soldo.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

Uzvikivali su 'Ovo je revolucija' i otvorili vatru na policajce. Potom su pobjegli u obližnji trgovački centar Wall Mart gdje su ubili Roberta Wilcoxa.

'Jerad Miller upucao je Soldu u potiljak, a kad je drugi policajac pokušao uzvratiti vatru, pogođen je u grlo. Amanda Miller potom je iz torbice izvadila pištolj te su oboje ustrijelili Becka, objavila je policija.

Policajci ubijeni dok su ručali pizzu, jedan od njih je Igor Soldo

Nakon pucnjave, bračni par je izvukao policajce iz separea, položio ih na pod te pokraj njihovih tijela postavio žutu zastavu s riječima 'Ne gazi po meni' te zmijom i kukastim križom.

Na Soldi su ostavili poruku 'Ovo je početak revolucije'. Zločinci su pobjegli u obližnji trgovački centar gdje je Amanda ubila Roberta Wilcoxa (31) koji je uz sebe imao pištolj te se suprotstavio Jeradu, no Amanda ga je upucala u rebra.

Nakon što se u potjeru za njima dala policija, Amanda je iz torbice ponovno izvadila pištolj te nekoliko puta pucala u Jerada i na kraju sebi okončala život pucnjem u glavu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene