Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije napada

UBOJICE NA PLESNOM PODIJU Braća teroristi snimljeni u noćnom klubu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetom kruži snimka braće Abdeslam kako plešu u jednom briselskom noćnom klubu, a snimka je navodno snimljena nekoliko mjeseci prije njihovog krvavog pohoda na Pariz.

Brahim Abdeslam snimljen je kako pleše s nepoznatom plavušom dok se Abdeslam nalazi do njega. Samo nekoliko mjeseci kasnije Brahim se razio u terorističkom napadu na Pariz u kafiću Comptoir Voltaire, dok je Salah pobjegao. Uhićen je nekoliko dana prije terorističkog napada u Bruxellesu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon uhićenja NAJTRAŽENIJI TERORIST U EUROPI Surađuje s vlastima, odbit će izručenje Francuskoj Slika nije dostupna Obitelj se oglasila MAJKA PARIŠKOG BOMBAŠA SAMOUBOJICE 'Nije htio ubiti nikoga, možda se raznio zbog stresa'

Video je snimljen u briselskom klubu u Avenue Louiseu, a prema iskazima ljudi koji su te večeri bili u njihovom društvu, braća Abdeslam su se činili kao 'drage osobe' koje žive život punim plućima.

Tek kasnije su braća postala potpuno radikalizirana. Odrekli su se alkohola te velik dio svojeg vremena počeli provoditi kod kuće, moleći se.

Dvojica muškaraca koji su se često nalazili u društvu braće Abdeslam za CNN su kazali da su s njima provodili velik dio vremena u kafiću kojeg je vodio brat Salah.

'Vidio sam Salaha kako puši, pije, kako se zabavlja i izbija šale, karta. Ako išta, Salah je volio lijepe žene. Bio je, kako bi rekao, ženskaroš. Čuo sam i da je imao djevojku', rekao je jedan od muškaraca.

'Bio je to posljednji put da ih vidim da piju. Brahim je od tada postao izuzetno veliki vjernik. Petkom bi obično pohodio džamiju, a ostale dane molio bi se kod kuće', rekao je drugi muškarac, prenosi Daily mail.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene