Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Govorila što ne smije

NIKAKVE GRANICE NE POSTOJE Vlastitu majku izveo pred 'publiku' i pogubio je na ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Borac Islamske države sam je prijavio majku koja ga je nagovarala da napusti Islamsku državu.

Borac Islamske države pogubio je vlastitu majku u javnosti.

Pročitajte i ovo Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji Vladimir Putin Jedanaestero pritvorenih "Jeste li sigurni?" Rusija ne vjeruje da je za pokolj u Moskvi odgovorna Islamska država, prstom upiru na drugu stranu

20-godišnjak je majci presudio u sirijskom gradu Raqqa, a sve su promatrale stotine ljudi. Ubio ju je u blizini pošte u kojoj je radila, tvrdi sirijski opservatorij za ljudska prava. Žena je optužena za otpadništvo nakon što ju je sin prijavio jer ga je navodno poticala da napusti Islamsku državu. Htjela je da pobjegnu i govorila da će koalicija ubiti sve članove organizacije.

Opservatorij je izvijestio da je žrtva bila u 40-ima, dok jedna aktivistička skupina tvrdi da je imala 35 godina. CNN nije bio u mogućosti neovisno potvrditi niti jedno od ovih izvješća .

Inače, ISIS radi na svojoj ekstremnoj reputaciji izvodeći pogubljenja odsijecanjem glave, masovnim pucnjavama i spaljivanjima pred kamerama te objavljivanjem brutalnih videa na društvenim mrežama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene