Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesuđeni mladoženja

Evo kako je prošlo: Zaboravljeno vjenčanje pokušao prikriti dojavom o bombi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neil McArdle nesuđeni je mladoženja, koji će zbog dvije pogreške morati u zatvor.

Prije šest mjeseci Neil McArdle (36) trebao se oženiti i postati obiteljski čovjek. Danas ga čeka jednogodišnja kazna zatvora, zbog dvije nepromišljenosti.

Pročitajte i ovo Evakuacija suda u Splitu stigla anonimno Evakuiran Županijski sud u Splitu zbog dojave o bombi, policija objavila da je bila lažna Ilustracija lažna dojava Splitska policija prijavila dvoje djece: Zbog njihove spačke pola grada je bilo blokirano

Prva od tih nepromišljenosti jest da je McArdle jednostavno zaboravio rezervirati mjesto u kraljevskoj sudnici Liverpoola. Zbog toga nije dobio zatvorsku kaznu.

>> Na vjenčanje zakasnio 7 sati, mladenka se udala za drugoga!

Druga nepromišljenost, ili bolje rečeno glupost koju je napravio, jest da se iz nevolje htio izvući 'anonimnom' dojavom o postavljenoj bombi u kraljevskoj sudnici. Otkriven je, a jučer mu je sud izrekao jednogodišnju zatvorsku kaznu.

Sudu se pravdao kako nije imao srca reći svojoj izabranici kako je zaboravio rezervirati mjesto, jer je na dan vjenčanja izgledala 'sjajno'. Dojavu o bombi obavio je iz telefonske govornice nedaleko od kuće i poručio kako će naprava eksplodirati u roku od 45 minuta, prenosi NY Daily News.

McArdle se nakon toga normalno pojavio na svojem vjenčanju, ali su tamo već bili policija i pirotehničari, a sudnica je evakuirana.

Policija je uspjela ući u trag pozivu, a McArdle je i sam nakon izvjesnog vremena priznao krivnju. Sudac mu je poručio kako je umjesto da je pokušao napraviti nešto korisno, odlučio 'zabiti glavu u pijesak'.

McArdle je plakao kod izricanja presude. Njegova izabranica najsvjetlija je točka u čitavoj priči. Unatoč svemu, ostala je i dalje s njim. To je prava ljubav.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene