Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao prekriven krvlju

Bombaš raznio samog sebe jer je zaboravio da se - pomiče sat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bombaš, kojem je promaknulo ljetno računanje vremena, pobjegao je taksijem. Zaradio je ozljede glave i gornjeg dijela tijela.

Irski bombaš u nedjelju je gotovo raznio samog sebe, vjerojatno jer je zaboravio da se satovi pomiču unaprijed zbog ljetnog računanja vremena.

Pročitajte i ovo Hrvati napadnuti u predgrađu Dublina, ilustracija Policija traži svjedoke Dvojica Hrvata brutalno napadnuti u predgrađu Dublina: Jednom od njih liječnici se bore za život Krave To nije to Kako pomicanje sata utječe na krave? "Svaka je dala manje mlijeka od uobičajenog"

U tijeku je istraga kojom policija želi utvrditi je li muškarac, koji je s mjesta eksplozije pobjegao prekriven krvlju, stvarno naštetio sam sebi jer je sve krivo tempirao zbog pomicanja satova.

Policija sumnja da je postavio eksploziv pod automobil u središtu Dublina koji je onda eksplodirao prerano ili se bombaš vratio do automobila kako bi istražio zašto do eksplozije nije došlo.

SNIMKA NADZORNIH KAMERA Trenutak kada je bombaš pokušao proći detektor metala

Eksploziv mu je prema vjerovanju policije nanio ozljede na glavi i gornjem dijelu tijela. Svjedoci su ga vidjeli kako ulazi u taksi.

Izvor iz policije rekao je za Daily Mirror kako je riječ o kvalitetnom eksplozivu, a da bombaš možda nije shvatio koliko snažan on može biti. Da se netko našao u blizini automobila u vrijeme eksplozije mogao je poginuti.

Automobil, inače vlasništvo lokalnog biznismena, u eksploziji je uništen, a stradali su i vrata i prozori na obližnoj kući.

Policija vjeruje da je napad povezan s bandama, a ne s paravojnim aktivnostima. U potrazi su za bilo kim tko je možda pokupio osumnjičenog, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene