Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio je pomoći

Gates kokošima razljutio stanovnike Bolivije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gates, osnivač Microsofta i filantrop, nedavno je najavio da će donirati 100.000 kokoši zemljama s visokim stopama siromaštva...

Bolivijska vlada je u srijedu odbila donaciju kokoši američkog milijerdera Billa Gatesa, a bolivijski su dužnosnici američkom milijarderu poručili da se informira o rastućem bolivijskom peradarskom sektoru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovaj njemu posjekao stabla Svađao se sa susjedom i potamanio mu kokoši: Sad ide u zatvor na šest mjeseci Ilustracija Smrtonosna bolest Otkrivena visoko zarazna varijanta ptičje gripe: Najavljeno ubijanje još 300.000 kokoši

"Kako on može misliti da živimo kao prije 500 godina, usred džungle, ne znajući kako nešto prozvesti?", rekao je novinarima bolivijski ministar razvoja Cesar Cocarico. "Uz dužno poštovanje, on bi trebao prestati govoriti o Boliviji".

Gates, osnivač Microsofta i filantrop, nedavno je najavio da će donirati 100.000 kokoši zemljama s visokim stopama siromaštva, većinom državama subsaharske Afrike ali i Boliviji.

Bolivija godišnje proizvede 197 milijuna pilića i ima kapacitete za izvoz 36 milijuna, priopćila je bolivijska udruga peradara. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene