Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživanja pokazala

Ovo je grana u kojoj milijarderi naprosto 'cvatu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bogatih žena u svijetu sve je više. Izvještaj agencija UBS i PWC pokazuje da broj milijardera u svijetu, a posebice žena, raste.

U svijetu ih je ukupno 145. Broj žena milijarderki najbrže raste u Aziji - azijske poduzetnice čine petinu žena mlijarderki u svijetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Radom do bogatstva Što je zajedničko svim "uradi sam" milijarderima? Ovo je 15 navika bez kojih ne mogu Slika nije dostupna Ima se, može se Pogledajte kako živi ruska zlatna mladež

A sad zanimljiv podatak - na popisu milijardera 2014. ukupno je bilo 1347 milijardera - znatno više nego 1995., kada ih je bilo tek 289. No u 20 godina, samo ih je 126 zadržalo svoje bogatstvo, pa se i danas nalaze na popisu najbogatijih ljudi. Ostali su novac izgubili najčešće zbog smrti, raspršivanja obitelji ili poslovnog neuspjeha.

Raste zarada milijardera. Prije 20 godina prosječna imovina milijardera bila je 2,9 milijardi dolara, a sada je narasla na čak 11 milijardi dolara.

Recimo da je istraživanje još pokazalo i to da milijarderi moraju itekako voditi računa u kojem poslu zarađuju, jer najduže opstaju zaposleni u sektoru tehnologije, a najnestalnije bogatstvo imaju milijarderi u sektoru industrije, nekretnina i zdravstva.

Preporuka je, dakle - držati se tehnologije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene