Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seksualno uznemiravanje

Šef primijetio da teže hoda niz stepenice... A onda je sablaznio komentarom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna djevojka tvrdi da ju je njezin šef u banci nazvao 'seksi' i 'vrućom' te je predložio da njezin dečko 'bude blaži prema njoj' tijekom seksa, kada je primijetio da teže hoda niz stepenice.

Mary Molloy (23), je bodybuilderica koja radi u banci te za seksualno uznemiravanje tuži Franka Lopeza, bivšeg menadžera u banci s kojim je radila, piše news.com.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Oleg Butković tužba zbog zračnog prometa Njegov državni tajnik predlaže, a on ne zna za tužbu Rusije protiv Hrvatske: "Moram to pogledati, vidjet ćemo"

Molloy u tužbi navodi da ju je Lopez, inače otac troje djece, usporedio s glumicom Kate Winslet u sceni u kojoj se skida pred Leonardom DiCapriom u filmu Titanic. Često se divio njezinim grudima te se pred ostalim kolegama šalio na račun njezina spolnog života.

'Mrtvog pijanog' ga je oralno zadovoljila i ishodila da ga se kao silovatelja izbaci s faksa

Molloy također tvrdi da ju je Lopez opetovano uznemiravao tijekom nekoliko mjeseci 2013., a izjave koje je navela kao uznemiravajućima su: 'Grudi ti izgledaju savršeno'; 'Izgledaš privlačno kada haljinu nosiš na taj način'; 'Volim te vidjeti ujutro'.

Navodno joj je slao SMS poruke u kojima navodi kako bi je ljubio da je s njom. Zajedno su dva puta bili u kinu i na večeri u jednom restoranu. Jedne večeri, tvrdi ona, nakon zajedničkog izlaska rekao joj je da će joj pomoći u napredovanju u banci te ju je izabrao za zamjenicu.

Odvjetnici banke odbijaju navode o seksualnom uznemiravanju. Smatraju kako komentari koje je davao Lopez nisu bili nepoželjni ni seksualno uznemiravanje, budući da su bili prijatelji. Kao dokaz tome navode da je Molloy u više navrata prisustvovala zabavama koje je Lopez za prijatelje organizirao kod kuće.

Lopez od prošle godine ne radi u banci jer je promijenio posao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene